Támogatás Izrael ellen a Hamász terrorizmus

Ahhoz, hogy: Az Európai Parlament képviselők és a képviselőcsoportok

zoltan.balczo@europarl.europa.eu, andrea.bocskor@europarl.europa.eu, andor.deli@europarl.europa.eu, tamas.deutsch@europarl.europa.eu, norbert.erdos@europarl.europa.eu, kinga.gal@europarl.europa.eu, ildiko.gall-pelcz@europarl.europa.eu, andras.gyurk@europarl.europa.eu, gyorgy.holvenyi@europarl.europa.eu, benedek.javor@europarl.europa.eu, adam.kosa@europarl.europa.eu, bela.kovacs@europarl.europa.eu, tamas.meszerics@europarl.europa.eu, csaba.molnar@europarl.europa.eu, krisztina.morvai@europarl.europa.eu, peter.niedermueller@europarl.europa.eu, gyorgy.schopflin@europarl.europa.eu, jozsef.szajer@europarl.europa.eu, tibor.szanyi@europarl.europa.eu, laszlo.tokes@europarl.europa.eu, istvan.ujhelyi@europarl.europa.eu

Tárgy: Támogatás Izrael ellen a Hamász terrorizmus

 

Kedves tag (ok) az Európai Parlamentról,

Együtt más érintett európai uniós (EU) polgárai, én már a következő zajló eseményeket Izrael és a Gázai övezetben. Izrael háborúban, hogy semlegesítse a Hamasz terrorista infrastruktúra és fegyverek az a hosszú távúban, és tudatában vagyunk annak, hogy az Európai Parlament dolgozik indítvány erre a kérdésre. Azt akarunk nektek tudni, hogy nem csak azt várjuk, de azt keresletunk, hogy az Európai Parlament áll szilárdan Izrael oldalán áll, szemben a terrorizmus a Hamaszrol.

Hamász kijelölték a terror szervezet az Európai Unió. Hamász mar követed – és követ – több háborús bűnök operációs a civil területeken szövetkezetek álcázott civilek és a civileket élő pajzsként. Hamász lőtt több mint 12.000 rakéták kuldött izraeli városokra 2005 óta, és felelős a több tucat egyéb terror támadások célzott civilek Izraelben. Nem csak Izraelnek joga, hanem kötelezettsége, hogy minden rendelkezésére álló eszközzel, hogy megvédje polgárait a terrorizmustól. Amennyiben ez történik, bárhol az EU-ban, azt várnánk, ugyanezen tevékenységekért EU államok és teljes mértékben támogatja az országok, amelyek partnerei és barátai az EU-ban.

Izrael kivonult a Gázai övezet 2005-ben egy merész és bátor lépés a béke. Az otthonuktól elszakadt több mint 8.000 a polgárok és eltávolította az összes katonai jelenlét. Izrael elhagyot a controllot az eges Gázarol, kivéve az izraeli határon. Ez a tett, dicsérte az Európai Unió, amely megerősítette elkötelezettségét a biztonságos Izraellel. Annak ellenére, hogy a Gáza esett uralma alatt a Hamasz és – ahelyett, hogy az elején egy szuverén és virágzó palesztin állam – ez lett a miniatűr terrorista állam, egy rakéta ugródeszkát terjed terror körül.

Most van itt az ideje, hogy megerősítse az EU elkötelezettségét egy Izraellel, amely biztonságos és mentes a fenyegetések. Az Európai Parlamentnek egyértelmű üzenetet küld, hogy áll szilárdan Izrael oldalán áll a szétszerelés minden Hamasz terror képességeinek Gázában. Az Európai Parlamentnek az EU-tagállamokat, hogy Izrael politikai, logisztikai és humanitárius támogatást ebben az időben a háború. Bármi, ami kevesebb, mint a teljes támogatást a megszüntetése a terrorista fenyegetés a gázai jelzi, hogy az Európai Unió nem érdekelt a békében alapján a két-állam megoldás a csere földet békéért, hanem csak a csere a területek állandó terror és a konfliktusot.

Minden nyomására az Európai Parlament Izrael csök-kentése a jelenlegi katonai művelet felé csupán ideiglenes felfüggesztését a Hamasz terror nem politikailag vagy erkölcsileg elfogadható. Ez soha nem lesz elfogadható az EU bármely országában, és ez nem elfogadható, Izraelben. Ez az alapvető, hogy bármely civil bárhol a világon élni mentes fenyegetések az ő életét és biztonságát, különösen az állampolgárság alapján, etnikai vagy vallási.

Mint békeszerető uniós polgárok, követelünk, nem kevesebb, az Európai Parlament, mint a teljes mértékben támogatja az Izrael elleni harcában a Hamász terrorizmus és bízunk benne, hogy meg fogja tenni a megfelelő lépéseket ebbe az irányba.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: